top of page
Content First

Animirana predstavitev spletnega portala Bizmatch


Naročnik: Sinecon d.o.o.


Sinecon je ekipa vodilnih IT strokovnjakov, ki svoje naročnike v procesu digitalizacije povezuje z zanesljivimi partnerji. Pomaga pri izbiri najboljše digitalne rešitve in izvajalcev, optimizaciji stroškov nakupa in uspešni izpeljavi digitalnih projektov. Bizmatch je produkt družbe Sinecon. Bizmatch je hkrati prva B2B platforma za digitalno mreženje, kjer naročnika na enem mestu vodi skozi vse korake do idealne IT rešitve in izvajalca.


Elementi:

  • Kreativna zasnova

  • Izdelava explainer videa


Leto izvedbe: September 2022


Ker je poslovni svet dinamičen, turbulenten in nepredvidljiv je bila želja podjetja Sinecon atraktiven video z življenjsko zgodbo poslovnega okolja in dinamično montažo. Namen explainer videa je bila predstaviti B2B platformo za digitalno mreženje Bizmatch kot novo, vodilno, inovativno in povezovalno rešitev za podjetja, ki delujejo v kaotičnem poslovnem svetu. Poslanstvo B2B platforme Bizmatch je omogočiti učinkovito in preprosto povezovanje dobaviteljev produktov in izvajalcev storitev s področja digitalizacije s kupci. Z njo lahko uporabniki glede na svoje poslovne interese med drugimi ponudniki IT storitev preprosto najdejo najprimernejše sogovornike zase.

Kreativna zasnova explainer videa je izhajala iz slogana »Povezujemo posel«. Z namenom vplivanja na gledalčeva čustva je uvodni del videa podprt s pripovedjo o poslovnem svetu, v katerem so podjetja prisiljena v hitro prilagajanje in pomembnost biti konkurenčen. V nadaljevanju smo od gledalca želeli, da razmišlja o tem, kako najhitreje in najpreprosteje najde nove poslovne priložnosti in kako lahko rešitev Bizmatch pomaga in odigra eno izmed ključnih vlog pri usklajevanju pričakovanj med naročnikom in ponudnikom.




23 views0 comments

Comments


bottom of page